Jaunųjų Ateitininkų Sąjunga (JAS) pirmas susirinkimas spalio 11 d.

Sveiki!

Kadangi šie metai yra skirtingi negu kiti, mūsų veikla šiais metais irgi skirsis. Panaudosim progą virtualiai susitikinėti kad galėtume pabendrauti ir išlaikyti ryšius ir draugystes! Kilo nauja idėja suburti visus, tai mūsų veikla šiais metais sujungs visus Jaunųjų ateitininkų sąjungos narius per visą JAV. Visos JAV kuopos dirbs kartu, kad paruoštume programą ir panaudotume progą visiems kartu susiburti - iš Čikagos, Klevelendo, Detroito, New Yorko, Los Angeles ar kitur!

Mūsų pirmas susimatymas vyks sekmadienį, spalio 11d. 6-7v.v. (CST) per ZOOM. SVARBU! Išpildykite šią registracijos anketą jeigu norite gauti pakvietimą į šį susirinkimą ir dėl informacijos apie ateinančius susirinkimus ir veiklą: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScm_L6GVIJ9.../viewform

Informacija taip pat bus įkeliama į ateitis.org tinklalapį. Zoom prisijungimo informacija bus siunčiama tik tiems, kurie užpildė registracijos anketą.

ČIKAGOJE Kaip žinote, Elenutė Tijunelytė-Harris jau baigė savo Daumanto-Dielininkaičio kuopos globėjos kadenciją. Esame labai dėkingi Elenutei, kad taip gražiai mus subūrė per paskutinuosius porą metų. Dar ieškom savanorių prisijungti prie globėjos/tėvų komiteto darbų. Galite susisiekti su Alda Polikaitiene arba Rita Bieliauskiene jeigu noretumėt prisidėti. Taip pat, šiais metais mūsų kuopos dvasios vadė Sesele Laimute atšventė savo sidabrinį jubilieju- 25 metus vienuolystės! Kuopos vardu Seselė Laimutė buvo pasveikinta, bet žinom kad jai būtų labai smagu jeigu asmeniškai pasveikintumėte!

Ačiū ir iki greito pasimatymo per Zoom! JAS Centro valdyba Rita Bieliauskienė <ritarack@gmail.com data-preserve-html-node="true"> Alda Polikaitienė

Jaunuciu lauzas 2019.jpg